Благомир Коцев

Начало

01

Последни публикации

Срещу какво се борим?

Нашите усилия ще бъдат съсредоточени най-вече върху облагородяването на градската среда, изкореняването на неблагоразумните решения, взети от общинската администрация, и създаването на модернизиран и проспериращ град. Ние не желаем да робуваме на отживели модели за функциониране, които създават редица проблеми в нашето ежедневие. Ще се борим срещу мръсотията в града, която много често е причина за затрудняването на живота в нашето населено място. Заедно ще работим за изкореняването на модели, които с години създават пречки за развитието на младото население, малкия и среден бизнес и живота на обикновения гражданин. Нашата инициатива ще попречи на всички, които искат да възпрепятстват осъвременяването на морската ни столица!

02

инициативи

Политическа програма

Промени Варна

Граждански омбудсман

Съвременни пазари

Парк във всеки квартал

Общински паркинги

Присъедини се към нас

Всички ние ще бъдем изключително щастливи, ако екипът ни се разрасне и се присъединят към нас активни граждани, благодарение на които да решим основните проблеми на града.

03

Нашата цел

Какво искаме да постигнем?

Желанието ни да направим Варна по-добър град за живеене доведе до създаването на проекта „Промени Варна“. Всички ние заслужаваме една по-добра среда, в която да се развиваме, а само заедно можем да я направим такава, каквато тя трябва да бъде.

Визия

Създаване на дългосрочен план за облагородяване на града, като по този начин ще се постигне устойчивост на реализираните проекти.

Развитие

Съвместната работа на правителствен и неправителствен сектор ще допринесе за осъществяването на редица планове в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план.

Поглед в бъдещето

Изграждане на цялостен план за това как би изглеждала модерна Варна, за да може да се ускори процеса по възстановяване и модернизация.

Иновация

Внедряване на най-новите модернизирани устройства в градската среда, чиято цел е да я направи по-екологична и удобна за използване.