Благомир Коцев

Мисия и екип

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Нашата мисия

Промени Варна е гражданска инициатива, чиято основна цел е подобряването на градската среда, обществените пространства и качеството на живота в град Варна. Нещата, които желаем да постигнем, са благодарение на упоритостта на варненските граждани и идеите, които всеки един съмишленик предлага. Неуморната ни дейност ще покаже на управляващите, че начин за създаването на едно по-добро място за живеене съществува и той може да бъде реализиран, само ако заедно положим усилия за това.

 

„Тайната на промяната е да съсредоточиш цялата си енергия не върху борбата със старото, а върху изграждането на новото.“

Сократ

Мисията на Промени Варна е да подпомогне преобразяването на Варна в модернизиран, достъпен и екологичен град, в който всички ще живеят безпроблемно и ще се радват на зелени пространства, лишени от превозни средства, а в същото време шофьорите ще имат достатъчно място, където да паркират, без да се притесняват, че ще нарушават баланса в най-натоварените части на града. Ще работим за улесняването на работата на административните структури и създаването на европейски облик на морската ни столица. Желанието ни е да съблюдаваме за изпълнението на нашите идеи и осъвременяването на редица остарели модели, които правят ежедневието на всички граждани стресово и проблемно.

Сред основните ни приоритети важно място намира и градската мобилност. Убедени сме, че ефективният градски транспорт, заедно с възможността за използване на алтернативни превозни средства, може да направи града ни по-добро и здравословно място за живот за всички, а внедряването на някои доказани модели ще пощадят околната среда.

Промени Варна е инициатива от граждани за граждани. Защото само заедно можем да направим града ни по-хубав, по-чист и по-достъпен!

Присъедини се към нас

Всички ние ще бъдем изключително щастливи, ако екипът ни се разрасне и се присъединят към нас активни граждани, благодарение на които да решим основните проблеми на града.

Нашият екип

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Павел Иванов
Доброволец
Боряна Йорданова
Доброволец
Катерина Михайлова
IT suport / доброволец
Гергана Петрова
Юрист / Доброволец