Благомир Коцев

Среща с граждани – м-т Пчелина

Среща с граждани – м-т Пчелина

Среща с граждани – м-т Пчелина

от
8 8 people viewed this event.
Уважаеми съграждани,
Инициативата „Граждански омбудсман“ е в пълен ход и вече преминава на втори етап.
На 31.8 /четвъртък/ от 18:00 ч. – м-т Пчелина – среща пред надписа „Пчелина“ ще се проведе среща с граждани и събиране на подписи.
🟢 След срещите ни с граждани по квартали през последните седмици нашият екип работи усилено, за да опише всички проблеми във вашия район, включително и онези, които бяха изпратени като сигнали на нашия имейл: signal@blagomirkotsev.com.
Общо досега сме получили близо 250 сигнала за нередности и неудобства в града и прилежащите му жилищни зони!
✅ Жалбите, които изготвихме на база на вашите сигнали и от впечатленията, които добихме по време на срещите на място, са готови за внасяне. Те ще бъдат депозирани в общината и в други институции, имащи отношение по съответния въпрос.
📝 Преди да направим това обаче, призовавам гражданите на всеки квартал да поставят подписите си под тях. Това ще покаже на местната власт, че варненци са сериозни, когато казват „Стига повече мизерия!”
➡️ Предстои отново да се срещнем и да разговаряме за вашите проблеми, а скоро след това и да ги отнесем към общинската администрация. Молим за вашето присъствие, за да ви запознаем с жалбите и да оставим подписите си под тях.

За да се регистрирате за това събитие изпратете своите данни на blagomirkocev@gmail.com

Регистрирайте се чрез webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2023-09-03 @ 06:00 PM to
2023-09-04
 

Местоположение

Share With Friends